Author

AdminDesa

Browsing

KandangDesaku-Wis pirang ndino iki, warga Deso Kandang sing podo dolanan Facebook akeh sing nyebar gambar/foto kertas lembaran sing judule “Alokasi Penerima BST dan Jadwal Pembayaran Kecamatan Comal” Nang gambar/foto sing nang nduwur tulisane Deso Kandang Jumlah RTS 5 (limang wong), Bisane desa kandang olehe wong 5 tok yah, yg lain di kemanain min???? tulisan salah sijine netijen nang postingan Kabar Pemalang. ono maning sing komentar koyo iki “Desa kandang cuma 5 opo iki? 😂😂Iki olih bantuan…