KandangDesaku-Wis pirang ndino iki, warga Deso Kandang sing podo dolanan Facebook akeh sing nyebar gambar/foto kertas lembaran sing judule “Alokasi Penerima BST dan Jadwal Pembayaran Kecamatan Comal”

Nang gambar/foto sing nang nduwur tulisane Deso Kandang Jumlah RTS 5 (limang wong), Bisane desa kandang olehe wong 5 tok yah, yg lain di kemanain min???? tulisan salah sijine netijen nang postingan Kabar Pemalang.

ono maning sing komentar koyo iki “Desa kandang cuma 5 opo iki? 😂😂
Iki olih bantuan bencana opo olih undian siih Min?”

Kading komentar sing nang postingane kabar pemalang koyone kok akeh wong kandang sing salah paham.

Dadi ngene lur, daftar penerima BST nang deso kandang iku sebenere ora mung 5 (limang wong), jumlahe kabeh ono 84 (wolung puluh papat wong) grafike KLIK NGENE

Sing limo kui tahap pertama sing dicairke lewat POS. malahan asline, sedurunge wis ono 17 (pitulas wong) sing nompo lewat rekening pribadine dewek dewek, lah info terakhir kading pihak kemensos, sisane bakal ditompo lewat POS juga tapi nunggu jadwal selanjute.

Kesimpulane kokie lur, kae gambar/foto sing Nyebar nang Medsos kui dudu jumlah penerima BST Kemensos deso kandang, tapi jadwal pembayaran bagi penerima BST (nembe sebagian) durung kabeh.

Sedurunge komentar, coba mengko maning takon maring ndeso ndeset, dadi ora nggawe salah paham lia liane, nek isin takon maring mbalai deso monggo takon karo admin deso lewat medsos deso ben dijawabi, utowo takon karo relawan covid-19 deso.

Dadi nggenah, tur ora nggawe salah paham lia liane.

RedaksiNdeso
Admin

Write A Comment