Ojo Salah Paham !!!

KandangDesaku-Wis pirang ndino iki, warga Deso Kandang sing podo dolanan Facebook akeh sing nyebar gambar/foto kertas lembaran sing judule “Alokasi Penerima BST dan Jadwal Pembayaran Kecamatan Comal” Nang gambar/foto sing …